Sivut

perjantai 26. syyskuuta 2014

Agia piiiiitkästä aikaa! :)

Eilen käytiin siis agi treeneissä piiiitkästä aikaa. Joo, toko treenien saralla agi ehkä vähän unohtunut, mutta ehkä me siinäkin lajissa aktivoitumaan vielä! :D Jokatapauksessa..

Ensimmäisenä treenattiin hyppy+hyppy+u putki+hyppy+hyppy rataa. Se meni ihan hyvin heti sen jälkeen, kun muistin jäädä varmistamaan, että koira menee putkeen enkä vaan juossu ohi :D. Seuraavax treenattiin hyppy+hyppy väliin valssi ja u-putki. Toisen hypyn ja putken välissä piti siis tehdä valssi ja ohjata koira toiseen putken päähän. Ekalla kerralla täysi kymppi, toisella jotain ihme lahnailua Sisulta, mutta saatiin se kuitenkin tehtyä! :) Lopuksi tehtiin vielä hyppy+hyppy+suora putki-rallatus. Hmm..taas ekalla kerralla koira juos putken ohi, kun omistaja ei ohjannu tarpeex hyvin -_-. Toinen ja kolmas kerta ihan älyttömän hyvin! Koira sai kunnon spurtin ja lopetettiin hyvään suoritukseen :). Odottelu ajalla treenattiin pujottelua, paikkamakuuta ja seuruuta.

Olen varsin tyytyväinen, että treenit meni noinkin hyvin, vaikka taukoa agin suhteen on ollu..ilmosinkin meiät talven agi treeneihin, tosin ilmo oli vasta alustava. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat