Sivut

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

"Chillaillaan..kadun kulmilla ja puistoissa..".

Metsän kuninkas ;).

<3

 Viimeiset kaksi viikkoa ollaan oltu tosi laiskoja treenaamisen suhteen. En ole pyytänyt Sisulta juuri mitään. Ollaan vaan lenkkeilty ja nautittu, sekä ärsyynnytty, syksyisistä säistä. Lenkkipoluilla on vierähtänyt 1,5-2,5h/päiv., milloin missäkin säässä. Ohjatut treenit ovat jääneet kaksi kertaa nyt väliin, niin olen päättänyt, että en sitten pyydä kotonakaan mitään Sisulta, vaan annan sen ikäänkuin "nollata pään".

Tänään kuitenkin rikottiin 2vko treeni tauko ja käytiin yllätysyllätys lenkin yhteydessä treenaamassa katsekontaktia, suoraa vierelletuloa, muutaman askeleen seuraamista ja ruutuun irtoamista/menemistä. Vierelletulo ja katsekontakti menivät hyvin. Seuraamisessa alussa lahnailua, mutta kun muutin oman äänensävyni innostavammaksi ja reippaamaksi alkoi sekin sujua tosi hyvin! :) Ruutuun irtoamista ollaan treenattu viimeksi joskus keväällä ja se näkyi. Ekalla kerralla Sisu suorastaan käveli ruutuun, toisella jopa vähän vauhdikkaammin ja kolmannella rupes jo juoksuaskelia ottamaan.

Eilen käytiin chihu kaksikko Ninjan ja Lumin seurassa 5km lenkki, vaikka räntää pyrytti taivaalta armottomasti ja tuuli. Sisu antoi chihu tyttöjen hienosti olla omassa rauhassa, taitaa ruveta jo oppimaan, että sieltä tulee liikaa lähestyesä räksytystä ;). Sellasen pajastuksen voin myös kertoa, että voi olla, että meillä on uusi perheenjäsen kasvamassa loppuvuodesta ;) <3.
Sisu the malli <3.
-Moi ;)


Mutruhuuli Sisu <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat