Sivut

perjantai 12. syyskuuta 2014

Sisu hierojalle ja Sarkun uusi koti.

Sade muuttaa siis tänään uuteen kotiinsa. Päätös ei ollut helppo, mutta onneksi koti, jonne Sade muuttaa, on tuttu ja kuulumisia kuullaan varmasti myöhemminkin. Tuntuuhan se oudolta ajatella, että sitten ei ole enää ketään, joka jatkuvasti tahallaan ärsyttäisi, kiipeilypuun paikalle jää outo "kolo" ja hiekkalaatikkoa ei enää tarvitse putsata. Mutta päätöstä helpottaa todella paljon tuo, että tietää millaiseen kotiin Sarkun antaa. Sarkku ei tunnu tajuavan asiaa yhtään, jotenkin se vaan ihmettelee miksi kiipeilypuuta ei enää ole ja ihmettelee kuletus boksia :D. Täytyy nyt nauttia Sarkun kanssa viimeisistä tunneista.
Sade <3
Sisu pääsi eilen hierontaan vaihteeksi, kun edellisestä kerrasta on senverran kauan aikaa. Tälläkertaa niskasta ei löytynyt niin paljoa jumia, kuin ennen, mutta selästä löytyi sitten jonkin verran. Erika katsoi tosiaan ennen hieronta osuutta Sisun liikkeet ja totesi hänkin, että ravissa Sisu ikäänkuin "nostaa" itseään hienosti. Liikkeet siis täysin puhtaat :). Kuulemma selänkään jumi ei ollut niin paha, että hetinytkohta täytyisi mennä uudestaan hierojalle, vaan loppuvuodesta voisi olla hyvä aika seuraavalle kerralle :). Saatiin ohjeeksi pitää muutama päivä väliä koirakavereista, treeneistä ja muusta "häsläämisestä", vaan keskittyä enemmänkin namun piilotus-tyylisiin leikkeihin. Kuitenkin.. koska äiti lähti koko viikonlopuksi työ reissuun, mennään Sisun kanssa illalla Nipsun ja Reinon luo, eli..:D. Onneksi siellä on portti, niin täytyy sen avulla ainakin tämä päivä pitää Sisua vähän rauhallisemmin. Mutta joo..näihin tunnelmiin, näihin kirjoituksiin, kirjoittelen taas su tai ma..
Tekeekö muitten koirat näin, jos niitä rapsuttaa mahasta? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat